6.12. 2015
Duben 2015: V minulém dílu seriálu o zdraví a zdravém životním stylu jsme se zaměřili na to, jak restartovat tělo na jaře pomocí vhodně volených potravin. Zmínila jsem informace o dostatečném pitném režimu, o převaze rostlinných zdrojů potravin nad těmi živočišnými (zelenina, ovoce, celozrnné obiloviny, luštěniny, ořechy, kvalitní oleje), přičemž z těch živočišných zdrojů vybírat především libové maso, zakysané mléčné výrobky a ryby....
5.12. 2015
Červen 2015: Kdy jindy Vám představit tuto perfektní potravinu, než právě v měsíci červnu, kdy ji mnoho lidí najde na své zahrádce? Popravdě, velká škoda, že sklizeň této úžasné plodiny trvá zhruba necelý měsíc, protože oplývá krom své chuti a výrazné barvy, také velmi cennými látkami přinášející našemu tělu hned několik výhod. Tak za prvé – jahody ocení díky...
22.10. 2015
Březen 2015: Při jedné ze zdravotních procházek mě zalil pocit radosti, když jsem na cestě uviděla první shluk sněženek. Řekla jsem si, že jaro je téměř tady. Osobně jsem cítila, jak jsem zcela pookřála, avšak v souvislosti s příchodem jara se setkávám v podstatě se dvěma typy lidí: první skupinkou jsou lidé, kteří jaro milují a jarní paprsky sluníčka...